Замовити суші у Борисполі – чудова ідея у будь-якій ситуації. Вечірка, романтичне побачення, бажання звільнити вечір від кухонних страв – на допомогу завжди прийде мережа японських ресторанів «Сушия».
Мережа «Сушия» - це вишукана японська кухня у різноманітних її проявах. Пропонуємо вам скуштувати:
Для смачного обіду з колегами чи вдома, коли не хочеться ставати за плиту, ви можете замовити поживні бізнес-ланчі з трьох страв. А ще додавайте до замовлення напої, аби точно повністю звільнити себе від клопоту.
Відзначимо, що у меню ресторану японської кухні є спеціальні пропозиції для дітей, вегетаріанців.
Мережа ресторані «Сушия» отримала неофіційний статус найкращого закладу японської кухні України не випадково. Це – результат ретельної роботи над сервісом, уваги до кожного гостя та розуміння цінності кожної деталі. Для приготування використовуються виключно свіжі продукти – лосось, сніжний краб, тигрові креветки, вугор, тунець. Із них професійні сушисти створять надзвичайні страви. Наші суші-майстри навчались у найкращих шефів, досконало знають усі технології і класичні рецепти японської кухні, але переважна більшість позицій у меню – це авторські страви нашого шефа.
«Сушия» - це високі стандарти якості. Ми дуже дбайливо ставимось до нашої репутації, тому виконуємо роботу ідеально і жорстко контролюємо всі процеси. Приміром, невикористані продукти на наступний день вже не використовуються для приготування страв.
У місті Бориспіль доставка працює з 10.00 до 22.00, як і ресторани мережі. Для замовлення вам достатньо обрати страви у меню та додати їх у кошик, а потім оформити замовлення – зручний інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, і ви легко впораєтесь без підказок. Якщо ж вам зручніше замовити голосом, просто зателефонуйте за номерами +380 (97) 722 5555, +380 (66) 525 5555 або +380 (63) 722 5555 і надиктуйте консультантам, що б ви хотіли спробувати.
Зручний сервіс передбачає увагу до дрібниць. Ви можете обрати зручний час доставки (якщо замовляєте заздалегідь), спосіб оплати (готівкою, картою). Доставка буде гарантовано вчасно, гарячі страви залишаться гарячими, а ресторанна подача подарує естетичне задоволення.